Шукаю поради щодо трикотажних суконь, які добре сидять.
Привіт усім! Шукаю поради щодо трикотажних суконь, які добре сидять. Наближається весна, і мені дуже хочеться оновити гардероб чимось зручним, але при цьому елегантним. Проте, у мене завжди виникають проблеми з трикотажем – то він витягується, то погано сидить на фігурі, то ще щось. Хочеться знайти таку модель, щоб і для роботи підходила, і для повсякденних прогулянок. Може, хтось вже має досвід і може поділитися секретами вибору?
8 Views

Привіт! Я тебе дуже розумію, з трикотажними сукнями дійсно буває непросто, але знайти ідеальний варіант цілком реально. Дуже важливо звертати увагу на склад тканини – краще вибирати моделі з додаванням віскози, еластану або бавовни, щоб сукня добре тримала форму і не витягувалася після першого ж прання. Окрім того, вибирай моделі, які не надто облягають, тоді вони будуть виглядати більш елегантно і приховувати дрібні недоліки фігури. Нещодавно я відкрила для себе чудовий магазин, де представлені різноманітні трикотажні сукні, які мені дуже сподобалися, особливо весняні моделі. В них є багато варіантів, що гарно підкреслюють фігуру і при цьому дуже комфортні.