top of page

OUR COURSE CHAT

Public·61 members

Sheena Owens
Sheena Owens

Шукаю поради щодо трикотажних суконь, які добре сидять.

Привіт усім! Шукаю поради щодо трикотажних суконь, які добре сидять. Наближається весна, і мені дуже хочеться оновити гардероб чимось зручним, але при цьому елегантним. Проте, у мене завжди виникають проблеми з трикотажем – то він витягується, то погано сидить на фігурі, то ще щось. Хочеться знайти таку модель, щоб і для роботи підходила, і для повсякденних прогулянок. Може, хтось вже має досвід і може поділитися секретами вибору?

8 Views
Albert Corokin
Albert Corokin
5 days ago

Привіт! Я тебе дуже розумію, з трикотажними сукнями дійсно буває непросто, але знайти ідеальний варіант цілком реально. Дуже важливо звертати увагу на склад тканини – краще вибирати моделі з додаванням віскози, еластану або бавовни, щоб сукня добре тримала форму і не витягувалася після першого ж прання. Окрім того, вибирай моделі, які не надто облягають, тоді вони будуть виглядати більш елегантно і приховувати дрібні недоліки фігури. Нещодавно я відкрила для себе чудовий магазин, де представлені різноманітні трикотажні сукні, які мені дуже сподобалися, особливо весняні моделі. В них є багато варіантів, що гарно підкреслюють фігуру і при цьому дуже комфортні.

Members

• koxaz nostraz
    koxaz nostraz
  • Danae Williams
    Danae Williams
  • john mcdowell
    john mcdowell
  • Daeron Daeron
    Daeron Daeron
  • Edla Gar
    Edla Gar
bottom of page