Офіційний каталог суконь онлайн
Давно хочу знайти каталог, де можна спокійно переглянути всі сукні без зайвих переходів на сторонні сторінки. Особливо цікавлять моделі з трикотажу та варіанти з різними деталями, наприклад зав’язками чи високим горлом. Важливо, щоб у розділі були фото і короткий опис, аби одразу зрозуміти, що це за модель. Часто відкриваю кілька вкладок, бо не можу знайти всі фасони в одному місці. Мені зручніше, коли є чіткий поділ на підкатегорії. Також звертаю увагу на кольори, бо розглядаю як нейтральні, так і більш яскраві відтінки. Якщо хтось знає ресурс із повним структурованим каталогом суконь, поділіться досвідом.
10 Views

Коли я шукала сукню для щоденного носіння, то переглядала саме сайт бренду, бо там усі моделі зібрані в одному каталозі. Було зручно, що можна перейти до окремих підкатегорій, наприклад трикотажних варіантів або моделей у рубчик. У кожної позиції є фото і вказаний матеріал, тому можна одразу оцінити особливості тканини. Також у каталозі представлені різні кольори, зокрема сірі та рожеві варіанти. Я змогла спокійно переглянути всі моделі без переходів на сторонні ресурси. Такий формат дозволяє зосередитися саме на асортименті суконь. У результаті вибір став більш впорядкованим і зрозумілим.